Kendini Sevmekle Baslar Hersey

Kalyon Ambiance Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı

No comments
Tırnaklar ile ilgili en sık yaşanılan sorunların başında  tırnakların kat kat ayrılarak kırılmaları gelir. Buna birçok şey sebep olabilir. Tırnak sağlığını olumsuz etkileyen güneş, ısı, nem, klor ve deterjan kullanımı gibi dış etkenlerin yanı sıra beslenme, demir, kalsiyum ve vitamin  eksiklikleri de tırnak bozukluklarında önemli rol oynar.

Tırnaklar yatay keratin tabakalarından oluşmuştur. Tırnakların sağlamlığı ya da çabuk kırılması gibi sorunlar soya çekime bağlı olacağı gibi yukarıda belirtilen sebeplerden  dolayı da sağlıksız olabilirler. Bu  gibi  sorunlar var ise Kalsiyum, Mineral, C vitamini, E vitamini takviyesi önerilir.

KALYON BİTKİSEL TIRNAK VE TIRNAK ETİ BAKIM YAĞI


Bileşimindeki E vitamini jojoba, badem, limon, ginseng ve nilüfer çiçeği ekstreleri sayesinde tırnak ve tırnak etlerini korur, nemlendirir ve yenileyerek her zaman canlı kalmasını sağlar.

  • Her gün tırnak ve tırnak etlerinize fırça ile sürünüz ve masaj yaparak yediriniz.

    Tırnaklarımda başgösteren kat kat açılmalar neticesinde dün Kolyon Ambiance Bitkisel Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağını ve diğer bazı ürünleri aldım. Kalyon'un bakım yağını kullandığım anda tırnak ve tırnak etlerimde hatırı sayılır canlılık gözlemledim. Şu ana kadar 4 kez masajla kullandım ve kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim. Güvenle alabilirsiniz. Tırnak bakım ürünleriyle ilgili gözlemlerimi kullandıkça paylaşmaya devam edeceğim.

    ~E~



    No comments :

    Post a Comment