Kendini Sevmekle Baslar Hersey

BİODER... ÇOK İYİ BİR HABER

No comments
BİODER... ÇOK İYİ BİR HABER...

     İstenmeyen tüyler, birçok kadın ve erkek için rahatsızlık verici olmakla birlikte bazı durumlarda bu rahatsızlık psikolojik sorunları da beraberinde getirmektedir. Cildin ve kılın anatomisini, histolojik yapısını derinlemesine inceleyen B'IOTA Laboratuvarları bu konuda devrim niteliğinde bir yenilik geliştirerek BİODER krem ve serumları üretmiştir.
     BİODER'in başarısının temeli, sinerjik etki oluşturan bitki özlerinden formüle edilmiş ve kullanımının pratik olmasıdır. Ama her yöntemde olduğu gibi tam başarı, ürünün doğru ve düzenli kullanılmasına bağlıdır. BİODER, vücuttaki istenmeyen tüyleri bir tür etkin perhize sokar. BİODER sayesinde az beslenen tüy kökleri daha az, ince ve geç çıkar.
     BİODER, istenmeyen tüyleri, kıl köküne etki ederek, cilde zarar vermeden, en kısa sürede ve en pratik şekilde kalıcı olarak azaltan ve incelten ürünlerden oluşan bir markadır. BİODER istenmeyen tüyleri azaltmasının yanısıra cildin günlük bakım ihtiyacını da karşılamak üzere formüle edilmiştir. Cildin pH değerini korurken nemini ve yumuşaklığını arttırır. Ayrıca, içindeki etken maddeler sayesinde yaşlanmayı geciktirici etkilere sahiptir.
     BİODER kullanıldığında başka bir cilt bakım ürünü kullanmaya gerek kalmaz. Tamamen doğal bir ürün olduğu için yan etkisi yoktur. Vücudun her bölgesinde güvenle kullanılabilinir.                                                                                                                                   

                 ~ N ~

No comments :

Post a Comment